• Newbie
  • -9 %
A32w 3.2pop-up sjena LCD hauba za zaštitni poklopac ekrana Samsung NX500 digitalni fotoaparat stado unutra

A32w 3.2pop-up sjena LCD hauba za zaštitni poklopac ekrana Samsung NX500 digitalni fotoaparat stado unutra

HRK 82.00
HRK 90.00

Pristupačnost
U pristupačnom obliku

Za Samsung nx500 Besplatna dostava pop-up sjena LCD hauba za zaštitni poklopac ekrana Samsung nx500 Pro Skladište izmjenjivi poklopac ekrana nered stado iznutra, da se izbjegne reflektira sunčeve svjetlosti osnovne funkcije
1. Jasno prikažite svoj ekran i na sunčevom svjetlu.
2. štiti vaš ekran od ogrebotina
3. lako se montira na kameru.
Poklopac za LCD zaslona LCD zaslon zaštitne navlake, koji također naglašava zaštitara. Ova izdržljiva, lagana sjedalo lako instalira (i snimaju), štite skupi lcd ekran digitalnog fotoaparata u zatvorenom položaju i plutaju, kako bi se olakšao prikaz zaslona na jakom suncu.
Poklopac se lako iskoči, stvarajući mali трехгранный krov nad tekućim kristalima, da se smanji odsjaj, i savija nazad kada završite. Optički prozirnog stakla klase fotoaparata (samo sigurne transparentnim zaštitnim slojem za sprečavanje grebanja prilikom transporta) i dalje braniti lcd ekran kad abažur podignuta. Защелкивающиеся pokriva doslovno drže za utore vašeg fotoaparata bez ljepila ili traka koje se pokvari uređenje vašeg fotoaparata.
Lcd spavanja razlikuje od analognih na tržištu i činjenica da je izrađena od tvrde plastike otporna na koji sjedne preko lcd ekrana kamere. Za razliku od drugih tekućih вытяжек "one size fits all" na tržištu, koje su dodane ili imaju pogled сильфона, pop-up sjenila posebno su dizajnirani za svaki model kamere. Svaki pop-up abažur trzajem prsta stanu na svoje mjesto, zamagle ekran od jakog svjetla.

Glavne karakteristike

Paket:
DA
Veličina:
3.2
brend:
Аблето
Broj Modela:
A-32 W

Kupčev izbor