• Newbie
wLure 4.5 cm potonuće воблер prozirnom uncolored lagana riblja mamac 10 u pakiranju UPC544P10

wLure 4.5 cm potonuće воблер prozirnom uncolored lagana riblja mamac 10 u pakiranju UPC544P10

HRK 48.00

Pristupačnost
U pristupačnom obliku


Specifikacija : broj : 10 mamaca u pakiranju
Dužina : 1 3/4 inča (4,8 cm) dužina tijela : 1 7/8 inča (4,4 cm)
Težina : 1/6 unce (oko 4,7 g) veličina oka : 5 mm (ne dolaze s рыбацкими očima i разрезными prstena) Vrsta : Prazna Kućišta Mamac(Воблер)
Dubina : Tonuti Воблер
Karakteristike :
Odličan Nastup Высокоразрешающая Sustav Uravnoteženja Dijelova Karoserije
Cipele za polaznike :
Dostava u roku od 24 sata
Služba 24/7
Opis :
Mamac za lov crankbaits više-to je relativno kratko, kraće gužve s velikim usne, što ih čini roniti i meškoljenje prilikom vađenja. Oni su savršeni za simulaciju srj Шада,пескаря, smuđ, škarpina ili pastrve, tako da su vrlo učinkovite, kada se u vodi nalaze se mamac ili srj. Ali oni također čine postati refleks udaraca u mnogim uvjetima i vrlo dobri, kada su došle do dna i naletjeti na prepreke, kao što su drvo ili kamenje.
Guba воблера ima tendenciju da se držite kuke daleko od prepreka, pa se ne ustručavajte kontakta. Većina crankbaits više plovila i plove prema gore na slabe linije stop-and-go, što čini mamac za ronjenje i penjanje. Jer wobblers naoružani dva seta trostruki kuke, obično nije potrebno uložiti puno mišića u instalaciju kuka. Mnogi wobblers su također dostupne s unutarnje čegrtaljkom, koja privlači više udaraca od neaktivnih ribe.Mamac za lov crankbaits više-to je relativno kratko, kraće gužve s velikim usne, što ih čini roniti i meškoljenje prilikom vađenja. Oni su savršeni za simulaciju srj Шада,пескаря, smuđ, škarpina ili pastrve, tako da su vrlo učinkovite, kada se u vodi nalaze se mamac ili srj. Ali oni također čine postati refleks udaraca u mnogim uvjetima i vrlo dobri, kada su došle do dna i naletjeti na prepreke, kao što su drvo ili kamenje.
Guba воблера ima tendenciju da se držite kuke daleko od prepreka, pa se ne ustručavajte kontakta. Većina crankbaits više plovila i plove prema gore na slabe linije stop-and-go, što čini mamac za ronjenje i penjanje.

Glavne karakteristike

Vrsta:
Umjetna Mamac
Vrsta:
Mamac
Pozicija:
Jezero, Rezervoar, Ribnjak, Rijeka, Potok
brend:
wLure
Broj Modela:
UPC544P10
Mjesto podrijetla:
Province, Kina (Kopno)

Kupčev izbor