• Newbie
Besplatna dostava punjeni printhead QY6-0046 za CANON PIXMA 50i, i70,

Besplatna dostava punjeni printhead QY6-0046 za CANON PIXMA 50i, i70,

HRK 185.94

Pristupačnost
U pristupačnom obliku

modname=vrsta trgovine ckeditoru
Također mogu se sviđa originalni dijelovi opis proizvoda marke za canon MPN QY6-0046 ISBN razlika između naših proizvoda i drugim originalnim i obnavljanje opis
obnovljena je glava QY6-0046 za canon PIXMA 50i, i70,
Galerija Proizvoda
DOSTAVA I RUKOVANJE TERETA
1.Int ' l Mail airmail :
Fiksna naknada za otpremu i rukovanje, uključujući pakiranje, skladištenje, distribuciju, obradu naloga i troškovi obrade. Proizvod će biti poslan победившим kupcima u roku od 24 sata nakon primitka uplate. Upućivanje na proizvod će biti poslan iz Hong konga stan zračnom poštom ili registrirani zračnom poštom.
Rok isporuke je obično traje 2-3 tjedna (maksimalno 4 tjedna), u zavisnosti od zemlje i lokacije. Kupci su odgovorni za dodatne troškove bakalar, PDV-a, carina i uvozne pristojbe (ako ih ima).
Registrirana prioritetno s отслеживающим brojem brže i sigurnije, ali mi moramo platiti dodatnih $2 za takvu uslugu. Zbog uske margine možemo ponuditi je samo onda kada je ukupna suma iznosi više od 30 dolara po narudžbi.
Molimo vas da sve više robe (više od 30) u jedan red sljedeći put, tako da možemo ponuditi vam registriranu авиапочту.
Molimo vas, shvatite da su i troškovi dostave pokriva mnoge druge troškove, osim stvarnih troškova isporuke, kao što su naknade za dionice, ljudski resursi, naknade aliexpress, naknade za konačnu cijenu ebay, naknade za uvrštenje, osiguranje naknade, naknade za ambalažni materijali, naknade za obradu i sl. Molim vas, dajte nam visok ulog na utovar trošak, da je naš posao mogao nastaviti.
2. kombinirana dostava : diljem svijeta 1. stavak kombinovanu isporuke
Prioritetno 1-2 tjedna dostava je besplatna dostava je besplatna
Možete kombinirati sve svoje robe u roku od 14 dana od prvog выигранного robe. Jedna uplata mora biti izvršena za sve proizvode odjednom, tako da dostava i rukovanje može biti odobren popust. NAČINI PLAĆANJA
Mi prihvaćamo samo aliexpress.

Glavne karakteristike

brend:
FGHGF
Vrsta:
Ostalo

Kupčev izbor