• Newbie
Visoka elastičnost PE PU pjena ljepljive brtvena brtva vrata je prozor brtve brtva 4.8/6.8/7.6 x 5.2/6.3/6.4/6.8/7.6/9.6 mm 500m crna

Visoka elastičnost PE PU pjena ljepljive brtvena brtva vrata je prozor brtve brtva 4.8/6.8/7.6 x 5.2/6.3/6.4/6.8/7.6/9.6 mm 500m crna

HRK 4500.00

Pristupačnost
U pristupačnom obliku


Pukotine i praznine oko prozora i vrata mogu dovesti do pojave propuha u vašem domu , što će dovesti do visoke troškove za grijanje i hlađenje. Naš pečat Weatherstrip se koriste za brtvljenje fuga oko prozora i vrata, koji mogu preskakati klimatizirani i vanjski zrak. Oni također mogu pomoći spasiti od neželjene prašine, insekata i polena u toplo doba godine. Oni su odlično rješenje za zamjenu stare ili istrošene pečata vrata i prozore , formiranje barijera protiv vanjskog zraka.
B E конструировал zaliha valjak trag vrata, čist stop za pomični panel vrata. Vrata branik apsorbira udarac i zvuk, da bi se osiguralo mirno klizi i kako bi se smanjila čegrtaljka i lupanje vratima. Također štiti okvir traga vrata i staklena ploča od udarca kada klizna vrata se otvaraju.
Kako znati treba li moja vrata/prozore brtvene trake ili ne? Otvaranje i zatvaranje vrata dovodi do slabljenja izolacije ili zvučne barijere, uzrokuju stalnu kontrolu. Softver zvučnu izolaciju vrata posao uključuje ne samo iznad vrata, ali i iznad okvira i vrata dovratnik. Dobro pravilo koje treba zapamtiti, da ako svjetlo prolazi kroz to, zvuk je nužno slijedi. Koristite svijetao izvor svjetla, istražiti rad na dostupnost, ili rupe, kroz koje može prodrijeti zvuk. Svestran i široke primjene. Gdje ga mogu koristiti?
Nekoliko Primjera
Glavni weatherization-to je jednostavan i pristupačan projekt do-it-yourself, koji može biti predstavljen tijekom cijele godine, kako bi se smanjili račune za struju, propuh smanjiti, povećati udobnost u prostoriji, blokirati insekata/buba/komarac/prašina/vjetar/buka i štiti unutrašnjost od loših vremenskih uvjeta. Ponosni smo što vam nudimo dosta jednostavan za instalaciju proizvoda za toplinsku izolaciju prozora, uključujući i setove izolacije prozora, kompaktora pečata, vrata i brtve i sl. Koristite ih zajedno s drugim proizvodima za izolaciju, kako bi vaš dom ugodnijim i energetski učinkovit tijekom cijele godine.

Glavne karakteristike

Boja:
Crna
Debljina:
6.4 mm, 6.3 mm, 7.6 mm, 5.2 mm, 9.6 mm, 6.8 mm
Širina:
7.6mm, 4.8mm, 6.8mm
Vrsta:
Brtvene Trake
Materijal:
Pjena PE i PU
is_customized:
Yes
Performanse:
blokirajte zvuk / prašina / kukci / buba / vjetar
Široki:
4.8 mm / 6.8 mm / 7.6 mm
Debljina:
5.2 mm, 6.3 mm, 6.4 mm, 6.8 mm, 7.6 mm, 9.6 mm
Boja:
Crna
Dužina:
500 meters

Kupčev izbor