• Newbie
Jeftina cijena AR-T500 muti-color T-shirt tiskarski stroj veličine A3 u prodaji

Jeftina cijena AR-T500 muti-color T-shirt tiskarski stroj veličine A3 u prodaji

HRK 11940.00

Pristupačnost
U pristupačnom obliku

Jeftina cijena AR-T500 muti-color T-shirt tiskarski stroj veličine A3 u prodaji
Opis proizvoda
1. proizvodi serije tiskarski stroj majice Haiwn koristiti za industrijsku proizvodnju. On kombinira brzu brzinu ispisa i elegantan dizajn u odijelu, čini digitalni ispis proizvodnja stvarnost.
2. ispis zgodan i odmah se suši. Naša tiskarski stroj za majice ima rezoluciju od 5760 * 1440 dpi i izbor 6 boja ispisa, čime se osigurava realnu kvalitetu dizajna. Naša tiskarski stroj majice vrlo pouzdan, savršen dizajn za sustav tinte i mlaznice muškaraca uređaja, osigurava kontinuitet proizvodnje i kvaliteta ispisa prskanjem.
3. Naša tiskarski stroj majice odnosi se na više vrsta različitih materijala ,sa profesionalnim softverom za prekid boje kako bi se ostvariti za tisak na majice ,košulje od pamuka ,cipele platna ,odjeće, svilene tkanine ,vrpce tkanina od poliestera, zastavi ETK. visoka kvaliteta, ušteda energije zaštita okoliša potražnje na tržištu.
Pitanja i odgovori 1. Haiwn Textile printer ispisuje samo na tekstil, kao što je t-shirt? Može li on također ispisati na tvrdim materijalima kao što su torbica za telefon, koža, akril, olovka itd.? Pisači Haiwn-to je višenamjenski pisači : punjenje tekstilni tinta se može ispisati na svim vrstama tekstila, kao što su pamuk, poliester, vuna, najlon, traperice i sl. Nakon promjene, da ispunite EKO-otapanje tinta za pisač može ispisivati na kućištu telefona, ručki,gitara кирках, lopte za golf, koži, udarce emajl tekućina akril i tako dalje 2.In koji se boje za tekstil možete ispisati? Tekstilna pisač može ispisati sve vrste boja tekstila. 3. Da li je obavezno poprskati prethodno premazivanje ? Nema, samo crne ili tamne boje tekstila potrebno sprej premazom prije ispisa. 4. Kako možemo početi koristiti pisač? Poslat ćemo priručnik i video tutoriali zajedno s paketom pisača. Prije uporabe stroja, molimo vas, pročitajte korisnički priručnik i pogledate video i vodite strogo u skladu s uputama. Također smo ponuditi kvalitetnu uslugu, pružajući besplatnu tehničku podršku online.

Glavne karakteristike

Datum Lansiranja:
2015
Brzina Ispisa Crna:
173сек
Način Uvlačenja Papira:
Auto
Brzina Ispisa:
8ppm
Podrška Za Mrežni Ispis:
Žičano
Stil:
Boja
Obostrani ispis:
No
Program:
U Komercijalne Svrhe
Interna Memorija:
Nema
Tip Sučelja:
USB
Maksimalna Veličina Papira:
A3
Vrsta:
Tintni pisač
Broj Modela:
Tiskarski stroj Textil AR-T500
brend:
airwren
Iskoristite:
Tintni Pisač
Napon:
100-240V
Maks. Rezolucija:
5760 * 1440dpi
Brzina Ispisa U Boji:
173сек
Veličina:
770*710*620mm
način rada:
Dimenzije A3
Softver:
Softver Rip
Rezolucija:
5760x1440dpi
Boja:
CMYK+2white
Vrsta:
Tekstila Tiskarski Stroj
tinta:
tekstilni tinte
Broj Modela:
AR-T500
Tip Ploča:
stroj za pisač dtg metodom sa softverom Rip
Korištenje:
Tekstila Tiskarski Stroj

Kupčev izbor